Spring favorites

Outfit – Black with neon details

neon lookIMG_7103nr. 1IMG_7120

IMG_7111

Sådan her så jeg ud forleden dag. Nogle af jer læsere der følger med på bloggen, kan nok genkende sneakersne? Right? Jeg viste jer nemlig dem lige HER. Jeg vil ikke til at beskrive dem yderligere, da jeg nok kommer til at skrive meget det, der står i linket ovenover. Men kort, så er jeg altså utrolig glad for dem. Jeg synes især de passer godt til et look som dette. Da jeg elsker at de pimper et ellers meget basic-outfit op, med dens meget neon-lysende skær. 

Jakken jeg har på, har jeg faktisk ikke vist jer endnu.  Jeg elsker at der er så mange lynlåse og pels på forsiden af jakken, synes det giver et ret fedt råt udtryk. Min storesøster vil nok værdsætte, at jeg nok lige fortæller, at det faktisk er hendes jakke, jeg  har lånt til dette outfit. Haha, i skulle høre når hun snakker om ting jeg har på, som faktisk er hendes….  Visse fordele ved at have en storesøster med samme stil som en selv.. Haha

// Helena

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Spring favorites