Spring favorites

Nike Free Flyknit

IMG_7111

(Billedet er fra et outfit indlæg, der snart kommer ud på bloggen).

Jeg har helt glemt at vise jer mine nye babyer-følgesvende-amigos (okay, jeg tror i forstår, haha). Det er disse ovenstående Nike Free Flyknit, som jeg købte forleden weekend, og det er lige ved, jeg ikke har gået i andet siden. De er simpelthen så dejlige at have på, jeg tror kun man kan forstå følelsen, når man har prøvet dem på.

Nike Free Flyknit er bare helt anderledes i forhold til de almindelige sneaks, da de er strikket. Det gør, at de sidder rigtig godt fast på foden, så det føles som om man går uden sko på (det lyder måske mærkeligt, men tro mig, det er skønt).

Man kan vælge iblandt mange forskellige farver, jeg valgte dem i neon, da jeg synes det giver et fint touch til looket, med lidt farve her til foråret og sommeren. (Jeg bliver hvert fald ikke væk når jeg har dem på, haha)

Hvad synes i om dem? og har i prøvet et par?

// Helena

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring favorites