The lovely rose gold trend

Ready for spring – Pastel blue and black

Perfect Spring Outfit

For et par dage siden blev jeg en del af Polyvore, bl.a. fordi det er skide smart til bloggen. Undskyld sproget, men det er simpelthent så smart. Bare ved at klikke på et item på billedet ovenover, kommer man til varens site!  Så det gør det en del lettere for jer og for mig, når jeg skal lave disse indlæg.

Som i sikkert godt ved, så elsker jeg nederdele. Derfor er “spottet” i dette look nederdelen pga. den fine pastel blå farve, som bare er rigtig sød til foråret. Jeg synes især det fungere rigtig godt, at style nederdelen enkelt med sorte støvler og en sort cropped turtleneck bluse, for at det ikke skal blive for “pænt”.

I kan følge mig på Polyvore: HER

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The lovely rose gold trend