Cheap vs expensive: Boyfriend jeans

Outfit in the forest

Forside ganni IMG_6076 nr.1IMG_6080 IMG_6085

 

Så kommer der endnu et outfit indlæg ude fra naturen af. Jeg synes altså det er skønt at man kan begynde at være mere udenfor, hvilket jeg så også benytter en hel del. Det er det første outfit jeg har stylet med min nye nederdel fra Ganni. Jeg synes det fungere meget godt at tilsætte nogle items som er mere basic, så fokuset kun er på nederdelen.

Jeg beklager altså at mine sko er blevet lidt våde på det sidste billede, men altså, det går vel nok? Skoven er lidt uforudsigelig med hensyn til det i denne tid, haha

Billedet jeg har som header til bloggen, er også taget på denne outfit skydning, hvis i kan genkende noget fra det?

Håber i har haft en god dag! Uh, jeg var lige ved at glemme: Jeg har nemlig snart en ny outfit video til jer. Den skal lige redigeres lidt med noget musik osv. Men ellers er den snart klar til at blive lagt op på bloggen. Knus!

// Helena

2 Kommentarer

 • Society Junkie

  Giver dig ret, det er så lækkert at kunne bevæge sig rundt udenfor igen :D Hvor er din cardigan fra? Den ser super lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena Troelsen

   Den er fra New Look :D Og ja, det er den også, dejlig varm!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap vs expensive: Boyfriend jeans