Video: Outfit in Barcelona #2

Outfit in Barcelona #3

forside billede1,2 2,2 3,2 4,2 Sådan her så jeg ud på dag 3 i Barcelona. Dette indlæg er faktisk det sidste daylight outfit fra Barcelona. Jeg kan huske at denne dag var den varmeste af alle dagene, der var 19 grader, skyfrit, så det var ligesom sommer i Danmark. Solen var meget skarp, så solbrillerne var selvfølgelig på. Som i sikkert også har set i de 2 andre outfit indlæg fra Barcelona, havde jeg næsten hele tiden dem på. Så det var helt sikkert den bedste accessory.

Jeg sidder lige nu, og savner at være i solen og varmen. Heldigvis er der blevet et par grader varmere herhjemme, men det er stadig for koldt til at kunne gå i læderjakke uden tørklæde og handsker.

// Helena

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Outfit in Barcelona #2