New in: Room decoration

Outfit in Barcelona #2

Efter en succes med dette indlæg, som er det første outfit fra Barcelona. Har jeg valgt at lave et nyt indlæg i samme design, for det viste sig at i syntes godt om det. Så tusind tak!

Dette var outfittet jeg havde på, på dag 2 i Barcelona.

barcelona 2 21 3 46

6

(Billederne er taget fra vores penthouse terrase)

Jeg havde valgt at style min strikkede skater skirt med et råt touch. For at looket ikke skulle blive for råt, valgte jeg at tage en rød læbestift på fra The Bodyshop, og bordeaux farvet støvler (find dem her).

Håber i har haft en skøn weekend. I weekenden har jeg bl.a. været ude at se på kostumer til sidste skoledag (ja det er tidligt, men mine veninder og jeg synes det kunne være vildt  sjovt at starte allerede nu, så det gjorder vi). Derudover har jeg været i biografen og set 12 years a slave, da mine veninder og jeg varmer op til The Oscars. Vi har sat os for, at se så mange af de nominerede film som muligt. Jeg har også forberedt nogle nye indlæg til jer, jeg kan allerede røbe at det bliver noget helt anderledes i forhold til almindelige skrive-indlæg.  Kan i gætte hvad det er?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Room decoration