Welcome 2014

My favorite outfits in 2013 + the trends

Skærmbillede 2014-01-01 kl. 15.34.19

Så har jeg samlet årets bedste outfits i et billede. Jeg har valgt nogle outfits med forskellige stilarter. Som tiderne skifter, skifter ens stil også lidt. I løbet af efteråret og vinteren er min stil blevet mere enkel, cosy og sporty. Men når varmen kommer igen, bliver min stil sikkert mere pyntet og feminin.

  Moden i 2013 bød på mange mønstre, print på tøj og sko, lange frakker/jakker og trøjer, bomber jackets, crop tops, skater skirts og dresses, beanies, knee high socks, blonder og til sidst statement smykker. Dette var hvert fald mine favoritter på modefronten i 2013. De nye tendenser fra 2014 er allerede ved at blive valgt nøje ud, inde i mit hovede, hvor min favorit indtil videre er turtleneck. Turtleneck tendensen er kommet igen her til vinter, og jeg er vild med den. Det er noget i kommer til at se mere af her på bloggen. De ser vildt smarte ud, samtidig med at de er rare og varme at have på.

Hvad har været jeres modefavoritter i 2013?

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welcome 2014