My favorite shoes - Right now

Spot on – De lange jakker

Som noget helt nyt på bloggen, vil jeg begynde at lave “Spot on”, som jeg vil lave hver uge(hvis det bliver en succes), hvor jeg vil sætte en ting, et stykke tøj eller hvad det nu kunne være i “spot”. Så denne uges spot on går simpelthen til de lange jakker.

Hvad er der specielt ved dem: Jeg synes de lange jakker giver et super sødt og feminint touch til looket. Alt efter hvad farve du vælger jakken i, kan du tone looket op eller ned. Hvis du fx. vælger jakke nr. 1, kan du køre black & white style. Jakken er nok i sig selv, når den er i en farve. 

Hvordan styler du den lange jakke: Det jeg synes man skal huske at tænke på når man har en lang jakke på er: Jakken er ikke stram, så pas på med at have løse bukser eller en lang løs nederdel på. Ha’ derimod noget stramt på, eller en nederdel eller kjole der er i samme længde eller kortere end jakken. Du kan så style jakken med en strik, en stram nederdel, en blonde kjole eller hvad din stil nu indbærer. Jeg ville style dem med en skjorte med en flot skjortekrave, en stram sort nederdel og et par sneakers eller læder støvler.

 long jacket

1 Kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite shoes - Right now