Simple summer

Copenhagen fashion week SS14

1271930566

Så er det i dag Copenhagen fashion week bliver skudt i gang og allerede er i gang! Jeg skal desværre ikke med, hvilket jeg er SÅ træt af, men afstanden fra Vejle til København er simpelt hen for stor når jeg også skal i skole…. Men jeg følger så godt med jeg kan herhjemme fra! Glæder mig hvert fald til at se en masse skøøønt tøj, sko og accessories til foråret og sommeren!

I København er der mange åbne events til modeugen, hvor der blandt andet er modeshows og shopperabatter! Alle kan komme ind, også uden billet. Så man behøver ikke at være designer, indkøbere…..  Hvis i sidder og tænker “Hvor ved hun det fra” Så kan i læse det i Elle lige her!

DR K sender hele ugen mode i tv’et, så hvis man er ligesom mig, der ikke skal til modeugen kan man følge med der. Jeg har været i gang med at skrive alle datoer og tidspunkter ned, så jeg ikke kommer til at glemme hvornår de sender! tihi

Og ellers hold godt øje med Elle, Costume…. der skriver løs om modeugen. Og til sidst skal du holde øje med Fashion TV, der også vil holde dig updatet!

God modeuge til alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple summer